Keramická formička na oblíbený karamelový krém je svým tvarem přizpůsoben k tomu, aby byl výsledek vždy dokonalý. Ploché dno propeče krém rovnoměrně a velká průměr umožní opravdu velkou plochu křupavé krusty.
S nepřilnavou formou na hřbet nebo biskupský chlebíček je pečení radost. Speciální hrana formy zabraňuje odkapávání těsta z formy a díky speciální strukturované vrstvě se upečený hřbet lépe vyklápí.
S nepřilnavou formou na hřbet nebo biskupský chlebíček je pečení radost. Speciální hrana formy zabraňuje odkapávání těsta z formy a díky speciální strukturované vrstvě se upečený hřbet lépe vyklápí.
Keramická formička na oblíbený karamelový krém je svým tvarem přizpůsoben k tomu, aby byl výsledek vždy dokonalý. Ploché dno propeče krém rovnoměrně a velká průměr umožní opravdu velkou plochu křupavé krusty.
S nepřilnavou formou na dort je pečení radost. Speciální hrana formy zabraňuje odkapávání těsta z formy a díky klasické rozevírací sponě snadno vyrobíte dokonalý dortový korpus.
S nepřilnavou formou na pizzu nebo plněný koláč připravíte pokrmy opravdu do křupava. Nepřilnavá vrstva a rovnoměrnost propečení jsou ideální nejen pro pekaře začátečníky. Díky vyjímatelnému dnu snadno vyndáte i koláč z křehkého těsta.
S nepřilnavou formou na pizzu nebo plněný koláč připravíte pokrmy opravdu do křupava. Nepřilnavá vrstva a rovnoměrnost propečení jsou ideální nejen pro pekaře začátečníky.
S nepřilnavou formou na 12 mini bábovek vykouzlíte malé zákusky z piškotového těsta. Všichni jistě ocení jinou variantu velké bábovky. Individuální porce lépe vyniknou při servírování a hodí se na školní svačinu či na cesty. S nepřilnavým povrchem snadno bábovky vyklopíte.
S nepřilnavou formou na dort je pečení radost. Speciální hrana formy zabraňuje odkapávání těsta z formy a díky klasické rozevírací sponě snadno vyrobíte dokonalý dortový korpus. Součástí sady i je dno pro pečení bábovky.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma na sladké pokrmy a koláče je vyráběna v několika velikostech a barvách glazur. Univerzální formy můžete použít na sladké i slané pečení či zapékání. Díky odolné glazuře lze z forem servírovat u stolu nožem či nerezovým náčiním. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma s mírně vlnitým krajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu. Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého prostřeného stolu.
Keramická forma s hladkým okrajem patří mezi klasiku mezi formami. Kromě sladkého biskupského chlebíčku se můžete s formou pustit i do menšího chleba nebo paštiky.
Keramická forma s hladkým okrajem patří mezi klasiku mezi formami. Kromě sladkého biskupského chlebíčku se můžete s formou pustit i do menšího chleba nebo paštiky.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu.
Keramická forma s jemně vlnkovaným okrajem patří mezi nejoblíbenější formy pro sladké pečení. Vysoký kraj umožňuje koláč bohatě naplnit. Nemusíte zůstat u sladkého křehkého koláče, forma je ideální i na slané quiche, cheesecaky, raw koláče nebo zapečené brambory či gratinovanou zeleninu.